Colòmbia. Villa de Leyva. Dia 18

26 d’abril

Avui ens hem aixecat aviat ja que teniem per endavant 4.30 hores de carretera per fer 185 km. La carretera amb la mateixa línia que dies enrere. El paisatge espectacular. Hem anat passant d’un port de muntanya a un altre amb valls immenses a tots dos costats de la carretera. L’estat de les carreteres bastant lamentable i això que hem pagat peatges. A tot el camí cartells de zona geogràficament inestable i la veritat es què en moltes ocasiones semblava com si l’asfalt es deformés. Esboranys per tot arreu i alguns camions, menys que en dies anteriors.

Hem arribat a Villa de Leyva al migdia. Després de dinar ens hem apropat al centre i ens hem trobat amb una Plaça Major IMMENSA. Ens ha deixat bocabadats.

Tot el centre del poble és patrimoni nacional i es conserva amb l’estil colonial.  Conserva l’empedrat de llambordes. El campanar de l’església de la plaça es veu que és original de l’época. També impressiona l’entorn muntanyós però pelat que rodeja la ciutat. Com els altres pobles que hem visitat doncs sembla el poble més macu de Colòmbia i és que tots ho són i a més tots tenen quelcom diferent.

Un poble per fer una volteta. Molta gent de Bogotà ve a pasar el diumenge. Una de les coses que m’han sorprès és que quasi tots els restaurants del centre són de pizza, pasta i hamburgueses. També hi han moltes botiguetes de souvenirs. És nota que és turístic. Però malgrat això val la pena de visitar.

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.