Colòmbia. Santa Rosa del Cabal. Dia 8.

Avui poc a explicar. Hem passat gran part del dia en unes termes situades en unes cascades. Per arribar-hi també una pista mig impracticable, 25 minuts per 7 km. i això que aquestes termes en temporada alta es deuen de posar a reventar de gent. Ens van explicar que en temporada alta has de comprar l’entrada per anticipat i hi ha un cupo per hora. Avui hem pogut anar directament i hi havia gent però s’estava bé. El lloc està molt cuidat i és bonic. Potser començo a repetir-me massa però la vegetació i el paisatge que ho rodeja és espectacular. Primer feia sol, quan estavem dinant ha tronat varis cops i ha començat a plovisquejar. Ha estat xulo ficar-se a les piscines d’aigua calenta mentre plovia. A les piscines no t’hi pots estar molta estona perquè l’aigua està ben bé calenta. Hem anat entrant i sortint i gaudint del paisatge.

A mitja tarda ens hem apropat a la ciutat i hem fet una volta. Té un carrer comercial força arreglat i el reste de carrers són senzill i estan més deixadots. Hem sopat aviat i hem anat cap al hotel de relax.

A modus informatiu. Si alguna vegada aneu tingueu en compte que les guixetes per guardar les coses s’han de pagar amb una moneda de 1.000 pesos, però si les voleu obrir per agafar alguna cosa, haureu de tornar a posar una altra moneda. No les retornen. Resulta que m’he quedat sense monedes i no tenien canvi d’un bitllet de 50.000, així que al final hem agafat quasi totes les coses que portavem i ens les hem portat amb nosaltres. Ah i no hi han dutxes d’aigua calenta als vestidors, hi han unes dutxes d’aigua freda en un espai obert a tothom.

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.