Mmmhagdalenes

Després de força temps desconnectada de la repostería tornem amb una recepta de magdalenes (l’excusa era estrenar uns motllos que feia temps que tenia, per suposat)

Total que han sigut un èxit rotund.  Evidentment és una recepta trobada per internet, la original és d’Annarecetasfàciles peeerò jo he fet alguna variació i queden….de rexupete!!!!

INGREDIENTS

250 gr. de farina.

4 ous.

200 ml. de nata per montar.

100 gr. de sucre.

100 gr. de mantega desfeta.

1 sobre de llevat en pols.

1 pesic de sal.

75 gr. de perles de xocolata.

1 poma golden tallada a trossets molt petits(la meva aportació).

ELABORACIÓ

Primer batre amb barilles eléctriques els 4 ous amb el sucre fins que blanquegen. Afegir la mantega desfeta, la nata i tornar a batre. Afegir la sal. Incorporar la farina amb el llevat, tot tamisat. Barrejar-ho bé. Afegir la xocoltada i els trossets de poma i intregar-ho bé.

La recepta original diu de guardar la massa una hora a la nevera però jo no ho faig, no tinc paciència…

Precalentar el forn a 220 graus, segons la recepta original amb calor a dalt i a baix i sense ventilador. Jo no entenc els símbols del meu forn i sempre utilitzo la mateixa funció que crec que és ventilador sense calor a dalt…o sigui, res a veure.

Omplir els motllos havent possat previament una càpsula a cada forat. Omplir una tercera part. Remenar la massa amb una cullera abans.

Portar al forn a 220 graus per 10 minuts. Després baixa la temperatura per 5 minuts més. Comprovar amb un escuradent si estàn fetes.

Gaudir-les.

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.